شفته نخودچی وفرمول نسبت گوشت و گردنخوچی

برای مخلوط شدن گوشت . پودر نخود چی ورز دادن کامل لازم است.

 

 

 

 

ضمنا"مقداری سماق را آب کرده سپس صاف کنید و به شفته های سرخ شده اضافه کنید.

 

 

 

دیگر برای بقیه دستورات حوصله ام نمیرسد . لطفا" از همسر یا مادر محترمه تان سوال کنید . خوابم می آید...عکسها را ببینید و عبرت بگیرید!

مممنوش جانتان.

/ 2 نظر / 99 بازدید
دهی گو

سلام جناب تمسکی تبلیغات ممنوع[لبخند] شفته تر تری درست کردین به به به این همه سلیقه شفتهدیگه اگه با سرکه شیره باشه چی میشه!!!!!![گل]