شدشدنشدنشد
مابه نیت خیر آمده ایم:شدشد.نشدنشد.احمد تمسکی بیدگلی

حتما"شما هم این احساس را دارید که غذای خونه پدر ودست پخت مادر یک مزه ی دیگری داره.

خدا راشکر دستپخت خانمم  هم ،خیلی خوبه.

اما چند بار شفته نخودچی درست کرد یا از هم میپاشید یا قاشق شکن!!!

بالاخره تصمیم بر این شد علت حادثه بررسی شود!!!

شواهد بر این قرار است که:

اولا" باید نخودچی بصورت درسته خریده شود (از آقای خسرو عنایتی یا آقای خموشی یا ...) و در منزل بعد از ورپاشیدن ،پودر شود .

ثانیا" بعد از خوردن یک شفته  نخودچی لذیذ در منزل پدر،  میزان نسبت ترکیب گوشت چرخ کرده وپیاز با دستگاه 1،2،3 و پودر ذکر شده ،با ترازوی دیجیتال بشرح ذیل باید باشد:

برای مثال گوشت: 350 گرم(44 درصد)

پودر نخود چی لازم:450 گرم (56 درصد)

 

تعداد خروجی شفته ها (اندازه گردو) حدود 40 عدد.

ترشی و چاشنی در پایین ذکر میشود:

 

 

بقیه عکسها ومطالب در ادامه مطلبخوشمزه 


برای مخلوط شدن گوشت . پودر نخود چی ورز دادن کامل لازم است.

 

 

 

 

ضمنا"مقداری سماق را آب کرده سپس صاف کنید و به شفته های سرخ شده اضافه کنید.

 

 

 

دیگر برای بقیه دستورات حوصله ام نمیرسد . لطفا" از همسر یا مادر محترمه تان سوال کنید . خوابم می آید...عکسها را ببینید و عبرت بگیرید!

مممنوش جانتان.

[ سه‌شنبه ٢٠ اسفند ۱۳٩٢ ] [ ٩:۳٤ ‎ب.ظ ] [ احمد تمسکی بیدگلی ] [ نظرات () ]
درباره وبلاگ

سلام .کارمند بانک هستم.به دنیای مجازی علاقه مندم.مطالب مختلفی را در وبلاگم میگذارم و سعیم سازنده و پویا بودن مطالب است.عنوان وبلاگم را در مباحث کلی و اساسی تعمیم ندهید.به نظرات احترام میگذارم و انتقاد منصفانه را می پذیرم. اللهم عجل لولیک الفرج
لینک دوستان
موضوعات وب
 
امکانات وب